Nopea toimitus 3-5 arkipäivää  Ilmainen postitus yli 100 € tilauksiin  • ALE ALKANUT!  Tilaa uutiskirjeemme ja saat -10 % edun!


Tilaa uutiskirje

Voit tilata uutiskirjeemme alla olevalla lomakkeella kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään.

Tilaamalla uutis­kirjeen annat meille luvan käyttää tietojasi suora­markkinointiin. Voit perua luvan koska tahansa. Käsittelemme tietojasi tieto­suoja­selosteemme mukaisesti.

Aino

Näytetään tuotteet 1-15 / 15Suomalainen Aino tunnetaan rohkeista väreistään ja persoonallisuudestaan.

AINO on vuonna 1991 perustettu perheyritys, jonka perustajat Liisa Kotilainen ja Vesa Poutiainen ovat molemmat toimineet vaatealalla melkein koko ikänsä. Väreillä iloittelevan tekstiilitaiteilija Liisan ja tarmokkaan myyntipäällikkö Vesan yhteiselo on tuottanut jo satoja mallistoja sekä tyytyväisiä asiakkaita ympäri maailmaa. 

Useat AINOn jälleenmyyjät kuten Maripuoti ovat myös perheyrityksiä.

AINOn arvomaailma ei ole vuosikymmenien aikana muuttunut. Luonnonmukaisuus, tuotteiden pitkä elinkaari, suomalaisen alkuperän tunnistaminen sekä kestävä kehitys ovat arvoja jotka ovat säilyneet AINOssa. Suunnittelu perustuu pohjoismaiseen, mutta ennen kaikkea suomalaiseen traditioon, jossa käytännöllisyys yhdistyy hienoon muotoon.

AINOn asut ovat eurooppalaisia ja niiden tarkoitus on tuottaa kantajalleen elämäniloa ja huvia arkipäivään. Värimaailma on runsas, sillä pohjoisessa eletään joskus aika mustissa ja synkissäkin olosuhteissa. Siksi AINOlla on rohkeita, voimakkaita värejä ja hauskoja yksityiskohtia. Haluamme ilahduttaa tuotteillamme AINO -naisen arkea!

AINOn vaatteet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan Virossa. Vastuullisuus on AINOlle tärkeää, ja hallitaksemme paremmin kankaiden laatua ja hankintaketjua, toimimme vain eurooppalaisten kangastehtaiden kanssa. Uudessa kokoelmassamme on entistä enemmän orgaanista puuvillaa ja kestävästi tuotettua viskoosia. Pyrimme polyesterin osalta siirtymään kokonaan kierrätettyyn materiaaliin. AINO-vaatteissa käytetyt materiaalit valmistetaan Italiassa, Espanjassa, Ranskassa, Saksassa, Puolassa ja Tsekissä. Valitsemme tehtaat huolella ja käytämme vain tehtaita, joiden toiminta on luotettavaa ja tuotantoketju on läpinäkyvää.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit